Apa i Hampi
Blogg

Bloggen har tagit studieuppehåll

on
16 januari, 2018

Idag har jag satt mig i skolbänken igen för första gången på flera år. Jag kommer med andra ord att studera nu under våren och skriva en masteruppsats i sociologi. Därmed kommer jag för tillfället inte längre ha tid och/eller ekonomiska resurser till att resa så mycket, och följden blir att bloggen kommer att bli mer eller mindre inaktiv nu under vårterminen (vilken den i och för sig redan varit i några månader nu på grund av att jag sparat undan mina slantar till studierna).

Men, för att hålla reseabstinensen och vinterdeppen i schack kommer jag säkerligen ändå lyckas sticka iväg på någon weekendresa av lågbudgetvarianten under studietiden. Eller om jag rentav lyckas hitta billiga flygbiljetter och billigt boende på en lugn strand någonstans där jag kan jobba på uppsatsen på distans under en tid. Fortsättning följer…

 

* Bilden på apan är tagen i Hampi (Indien) 2008 på toppen av kullen Anjaneya vid templet med det passande namnet “Monkey temple”.

TAGS

LEAVE A COMMENT

VÄLKOMMEN

Hej, jag heter Veronika och jag är en resejunkie. Äventyrsresor, storstadsresor, budgetresor, flashpackingresor, aktiva resor, introverta resor, som den resefanatiker jag är uppskattar jag alla slags resor. Vid sidan av mitt heltidsjobb reser jag därför så mycket och ofta jag bara kan. Följ med mig och upptäck världen!

PRENUMERERA
TRANSLATE